MARITZ SLOW FOOD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1732 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maritz Slow Food. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 19:19 Heerlijk eten, beste wat ik ooit op thuisbezorgd besteld heb!
13 jul 2024 om 11:48 Ik was verrast dat het zoveel goede recensies had, maar het verdient ze allemaal. De spareribs waren heerlijk!
12 jul 2024 om 20:22 Heerlijke maaltijd! Echt een aanrader
11 jul 2024 om 19:45 Het was weer helemaal super!
3 jul 2024 om 21:43 Met enige regelmaat bestellen we hier met plezier. Vers, goede smaak, prima afwisseling in de kaart
28 jun 2024 om 21:29 Super lekker!
25 jun 2024 om 19:23 Altijd smaakvol! Ook bij onze kinderen favoriet als we eens een avondje laten bezorgen.
20 jun 2024 om 18:43 Heerlijke maaltijd. Geweldige service. Voor herhaling vatbaar!
19 jun 2024 om 19:16 Altijd goed! Maar dan echt altijd…ga je geen buil aan vallen!
14 jun 2024 om 22:51 Wederom heerlijk gegeten. Het vlees van de ribs heerlijk zacht, viel zo van het bot. Lekkere complete maaltijd met salade en brood. Vlotte levering ondanks vrijdagavond. Graag tot een volgend moment.
7 jun 2024 om 19:03 Heerlijk eten, royale porties!
6 jun 2024 om 19:49 Heerlijk gegeten! En fijne bezorging!