MARITZ SLOW FOOD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1713 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maritz Slow Food. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 9:09 Zoals gewoonlijk, heerlijk!
15 mei 2024 om 8:05 Altijd fijn om te bestellen bij Maritz. Gezonde en verse maaltijden!
14 mei 2024 om 20:29 Fantastisch! Wat een top restaurant...voor "thuis"
5 mei 2024 om 0:19 Food was delicious. That was my first time ordered in Maritz but not the last
27 apr 2024 om 19:11 geweldig! waar voor je geld en aardig personeel.
25 apr 2024 om 21:41 Erg snel bezorgd en het eten is geweldig! Even opwarmen in de oven, echt een aanrader!
17 apr 2024 om 22:04 Borrel plank was heerlijk en maaltijd vullend! Snel bezorgd en duidelijke instructies voor het opwarmen .
17 apr 2024 om 20:32 Heel erg gezellig gegeten! Gevraagd of het eten opgewarmd kon worden vanwegen de verbouwing, dat was geen probleem. Het eten was netjes verpakt! Warm en smaakvol. Vriendelijke bezorger! Bedankt
29 mrt 2024 om 22:15 Altijd heerlijk vers bereid eten..
28 mrt 2024 om 21:35 Asperges met beenham smaakte erg goed.
26 mrt 2024 om 23:39 We hebben de pulled chicken besteld. Het was weer verrukkelijk zoals we gewend zijn.
16 mrt 2024 om 9:24 We hadden de verassings borrelplank voor 2. We waren wel teleurgesteld. Weinig pure smaken. Quiche had een vreemde smaak. Paddenstoelen waren wat taai.