MARITZ SLOW FOOD

MARITZ SLOW FOOD Verse producten van hoge kwaliteit

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maritz Slow Food. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 0:18 Altijd lekker en goed. Vlees valt zo van de ribben af. Heerlijk!
4 aug 2022 om 21:47 Echt heerlijke gerechten! Verwachtingen zijn overtroffen. Vriendelijke bezorging van Maritz zelf. Aanrader, gaan we zeker nog een keer doen.
31 jul 2022 om 10:29 Echt een aanrader, word koud aangeleverd, even in de oven en was perfect!! Heerlijk eten!
31 jul 2022 om 0:34 Top eten !!
29 jul 2022 om 18:51 I have ordered from Maritz multiple times over the last year. I always opt for the items to be delivered cold and the delivery time is very short. The food is always amazing, all of the options are great!
21 jul 2022 om 18:17 Altijd, erg lekker.
8 jul 2022 om 8:11 Wij hadden de borrelplank besteld en deze was wederom heerlijk! Snelle een ontzettend vriendelijke bezorging, niets dan complimenten!!
25 jun 2022 om 20:50 Top bezorging, top eten.
17 jun 2022 om 20:10 Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd!
15 jun 2022 om 9:40 Dit was genieten! Vers en gezond eten, daar ben ik fan van. Super handig dat ik het gerecht 15 minuutjes in de oven kon schuiven, een concept dat goed werkt. Het eten werd snel bezorgd.
10 jun 2022 om 22:37 Wij hadden de boeuf bourguignon en de mexican pulled chicken besteld. Alles was vers en erg lekker. Er zaten duidelijke instructies bij hoe alles op te warmen. Voor herhaling vatbaar.
7 jun 2022 om 11:14 Heerlijke tapas en plank besteld. Goede kwaliteit.